142-vloeren_trapbekleding_header.webp

Trapbekleding op maat maakt van jouw trap een echte blikvanger.

Waarom kiezen voor trapbekleding
product_vloeren-header

Gratis advies op maat bij Berg&Berg


Het vertalen van jouw wensen naar een mooi passend interieur kan best een uitdaging zijn. Hier hebben wij een oplossing voor!
vloeren_trapbekleding_sfeer1920

"Trapbekleding is de kans om een statement te maken met functionaliteit en stijl, waarbij het niet alleen de trap beschermt en verfraait, maar ook een uitnodigende sfeer creëert die de hele ruimte verrijkt met karakter en klasse."

 

 

Trapbekleding geeft elke trap, oud of nieuw, een volledig nieuwe uitstraling. Bij Berg&Berg in Middelharnis helpen we je graag bij het kiezen van de juiste trapbekleding, passend bij jouw stijl en behoeften. Ontdek hieronder de mogelijkheden en voordelen van onze trapbekledingsopties.

 

Tapijt voor een zachte en warme ondergrond

Tapijt is een veelgebruikte optie voor trapbekleding vanwege het zachte en comfortabele gevoel onder je voeten. Daarnaast dempt tapijt geluid, wat een voordeel is voor zowel jou als je buren. Bij Berg&Berg in Middelharnis vind je tapijt in verschillende structuren, kleuren en patronen, zodat je altijd een tapijt vindt dat perfect past bij jouw interieur.

 

Pvc of Marmoleum® voor een strakkere afwerking

Voor een strakkere afwerking van je trap kun je kiezen voor pvc of Marmoleum® trapbekleding. Deze materialen bieden een modern en duurzaam alternatief, met een grote keuze aan kleuren en afwerkingen. Het grote voordeel van pvc en Marmoleum® is hun slijtvastheid, waardoor je langdurig kunt genieten van een mooie trap zonder slijtplekken.

 

vloeren_trapbekleding_sfeer1200_1

Laat je trap bekleden door vakmensen

Bij Berg&Berg in Middelharnis zorgen we voor trapbekleding op maat, met een nette afwerking van je trap. Onze vakmensen plaatsen antislip strips vooraan de trede, waardoor je trap veiliger wordt. Of je nu kiest voor tapijt, pvc of Marmoleum®, wij garanderen vakmanschap en een perfect resultaat.

Het bekleden van een trap is vakmanschap. Onze ervaren vakmensen bij Berg&Berg in Middelharnis hebben de kennis en expertise om elke trap nauwkeurig te bekleden, zonder naden en met een stevige hechting. Of je nu een dichte trap hebt of een open trap, bij ons vind je trapbekleding die past bij jouw wensen en behoeften.

 

vloeren_trapbekleding_sfeer1200_2

De perfecte trapbekleding voor jouw woning in de regio Middelharnis, Sommelsdijk en Dirksland.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw trap? Als experts op het gebied van interieur in de omgeving van Middelharnis, Sommelsdijk en Dirksland kunnen we je perfect helpen. Kom langs in onze winkel, bij Berg&Berg in Middelharnis helpen we je graag verder!

 

vloeren_trapbekleding_sfeer1200_3
styliste_slider_1920x600px_vloeren

Styliste aan het woord:

"Trapbekleding is de finishing touch voor elke trap, waardoor een naadloze overgang ontstaat tussen de verschillende ruimtes in huis. Met zorgvuldig gekozen materialen en designs kan trapbekleding een statement maken en de algehele uitstraling van het interieur versterken."

Mogen we iets voor je doen?

Waar kunnen we je bij helpen?
voor het maken van een afspraak
ik kan wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van mijn woning
voor het maken van een offerte
ik heb een specifieke vraag: