162-Actie-header.webp

Nu nog meer acties tijdens onze Summer Sale

Naast de mooie acties die je hieronder ziet staan hebben we tijdens onze Summer Sale nog meer mooie acties! klik hier om te kijken welke spectaculaire acties wij nog meer hebben t/m 31 juli! 

 

4e Luxaflex® hor gratis!*

Het primaire doel van een hor is het buiten houden van insecten, zodat je binnen ongestoord kunt genieten van de frisse lucht. Maar wist je dat onze horren ook verkrijgbaar zijn met pollenwerend gaas?

Bekijk actie

Kobe gordijnen
5e meter Gratis!

Comfort en luxe staan centraal in de productvisie van Kobe, waarbij hoogwaardige stoffen worden ontwikkeld die geschikt zijn voor diverse interieurstijlen. Geïnspireerd door de natuur worden texturen, patronen en kleuren vertaald naar stoffen, waarbij essentiële elementen uit interieur- en modetrends worden overgenomen.

Bekijk actie

4e rolgordijn, duette, plissé en houten jaloezie uit onze Bezt collection kado!*
 

Op zoek naar de perfecte raamdecoratie? Kom langs en bekijk onze uitgebreide Bezt collectie. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden en vind de ideale oplossing voor jouw ramen.

Bekijk actie

Gratis interieuradvies op maat bij Berg&Berg in Middelharnis

Het vertalen van jouw wensen naar een mooi passend interieur kan best een uitdaging zijn. Hier hebben wij een oplossing voor!

Bekijk actie

Gratis inmeten bij Berg&Berg in Middelharnis

Bij Berg&Berg in Middelharnis streven wij naar kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor de kwaliteit van onze producten zelf, maar ook voor de kwaliteit van de montage.

Bekijk actie