Merken Novilon | Berg&Berg

Novilon

Berg&Berg in Middelharnis is de erkende interieurspecialist voor Novilon voor jouw regio. Met zorgvuldig geselecteerde ontwerpen, innovatieve technologieën en aandacht voor duurzaamheid, biedt Marmoleum een assortiment dat voldoet aan de hoogste normen van stijl en functionaliteit. Woon je in de regio Middelharnis, Sommelsdijk en Dirksland. Kom naar Berg&Berg in Middelharnis en ervaar de unieke combinatie van vakmanschap en inspiratie die Novilon vloeren tot een onderscheidende keuze maakt. 

Novilon prettig aan de voeten

Novilon is een vooraanstaand bedrijf dat zich specialiseert in vloerbedekkingen van hoogwaardige kwaliteit. Met decennialange ervaring in de branche heeft Novilon een sterke reputatie opgebouwd als betrouwbare leverancier van diverse soorten vloeren. Het bedrijf biedt een breed scala aan vloeroplossingen, waaronder vinyl, PVC en andere duurzame materialen. Novilon-vloeren staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, duurzaamheid en veelzijdigheid, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende toepassingen in zowel residentiële als commerciële ruimtes. Bovendien zijn Novilon-vloeren verkrijgbaar in een uitgebreid assortiment stijlen, kleuren en patronen, waardoor er voor elk interieur en elke smaak een geschikte optie is. Met Novilon breng je niet alleen comfort en stijl in huis, maar ook een vloer die lang meegaat en eenvoudig te onderhouden is.

 

 

Novilon legt de focus op innovatie en design. Het bedrijf investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om te blijven voldoen aan de behoeften van de klant en om tegemoet te komen aan de laatste trends op het gebied van interieurdesign. Novilon streeft ernaar om vloeren te creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk, met oog voor detail en vakmanschap.

Bovendien hecht Novilon veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het bedrijf zet zich in om vloeren te produceren die voldoen aan hoge milieunormen en die bijdragen aan een gezondere leefomgeving. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van energie-efficiënte productieprocessen en worden materialen zorgvuldig geselecteerd om de impact op het milieu te minimaliseren.

 

 

Novilon biedt ook een uitstekende klantenservice en ondersteuning, met advies op maat en uitgebreide garantievoorwaarden. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste vloer voor een specifieke ruimte of om het verstrekken van informatie over installatie en onderhoud, Novilon staat klaar om klanten te helpen bij elke stap van het proces. Met hun toewijding aan kwaliteit, innovatie en service heeft Novilon een sterke positie verworven als een toonaangevende leverancier van vloerbedekkingen in de industrie.

 

 

Mogen we iets voor je doen?

Waar kunnen we je bij helpen?
voor het maken van een afspraak
ik kan wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van mijn woning
voor het maken van een offerte
ik heb een specifieke vraag:

Ik wil graag advies

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

middelharnis@bergenberg.nl

Verstuur een bericht