Merken Jabo | Berg&Berg

Jabo

Berg&Berg in Middelharnis is de erkende interieurspecialist voor Jabo in de regio Middelharnis, Sommelsdijk en Dirksland. Authentieke materialen versterken de sfeer in een ruimte. Met een tapijt van Jabo zit dat wel goed. De tapijten worden op authentieke wijze gemaakt van uitsluitend natuurlijke materialen als sisal, hennep en kokosvezels. Dat maakt de Jabo tapijten zo sprekend en de collectie breed toepasbaar. Hun natuurlijke uitstraling, mooie patronen en voelbare texturen passen in eigentijdse en landelijke interieurs. Daarnaast is elk Jabo tapijt ook te vervaardigen als vloerkleed. Met een heel subtiele randafwerking of juist een luxueuze aanwezige bandering. Aan jou de keuze.

Jabo tapijt met een natuurlijke basis

Jabo is een toonaangevend bedrijf op het gebied van tapijt, dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten en innovatieve ontwerpen. Met decennia aan ervaring in de tapijtindustrie heeft Jabo een sterke reputatie opgebouwd als leverancier van kwaliteitsvloerbedekkingen. Het assortiment van Jabo omvat een breed scala aan tapijtoplossingen, waaronder tapijttegels, tapijtrollen en karpetten, geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Door voortdurend te innoveren en de nieuwste trends te volgen, biedt Jabo tapijtoplossingen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam en functioneel. Met een focus op vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid blijft Jabo een betrouwbare keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardig tapijt voor zijn huis of bedrijf.

 

 

 

Jabo biedt een breed scala aan kwaliteiten en eigenschappen in hun tapijten, waardoor klanten een ruime keuze hebben om aan hun specifieke behoeften te voldoen. De tapijten van Jabo staan bekend om hun duurzaamheid, comfort en esthetische aantrekkingskracht. Ze gebruiken hoogwaardige materialen en productietechnieken om tapijten te creëren die bestand zijn tegen dagelijks gebruik, zoals slijtvastheid en vlekbestendigheid. Bovendien biedt Jabo tapijten met verschillende structuren, texturen en patronen, waardoor klanten de mogelijkheid hebben om een tapijt te kiezen dat perfect past bij hun interieurstijl en voorkeuren. Of het nu gaat om een luxueus hoogpolig tapijt voor een gezellige woonkamer of een stevig tapijt met een strakke uitstraling voor een drukke kantoorruimte, Jabo heeft voor elk wat wils. Hun tapijten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins, waardoor klanten volop keuze hebben om hun ruimtes te personaliseren en te verfraaien. Met aandacht voor zowel esthetiek als functionaliteit biedt Jabo tapijten die zowel stijlvol als praktisch zijn, en die een waardevolle toevoeging vormen aan elk interieur.

Authentieke materialen versterken de sfeer in een ruimte. Met een tapijt van Jabo zit dat wel goed. De tapijten worden op authentieke wijze gemaakt van uitsluitend natuurlijke materialen als sisal, hennep en kokosvezels. Dat maakt de Jabo tapijten zo sprekend en de collectie breed toepasbaar. Hun natuurlijke uitstraling, mooie patronen en voelbare texturen passen in eigentijdse en landelijke interieurs. Daarnaast is elk Jabo tapijt ook te vervaardigen als vloerkleed. Met een heel subtiele randafwerking of juist een luxueuze aanwezige bandering. Aan jou de keuze. Jabo biedt een breed scala aan kwaliteiten en eigenschappen in hun tapijten, waardoor klanten een ruime keuze hebben om aan hun specifieke behoeften te voldoen.

 

 

 

De tapijten van Jabo staan bekend om hun duurzaamheid, comfort en esthetische aantrekkingskracht. Ze gebruiken hoogwaardige materialen en productietechnieken om tapijten te creëren die bestand zijn tegen dagelijks gebruik, zoals slijtvastheid en vlekbestendigheid. Bovendien biedt Jabo tapijten met verschillende structuren, texturen en patronen, waardoor klanten de mogelijkheid hebben om een tapijt te kiezen dat perfect past bij hun interieurstijl en voorkeuren. Of het nu gaat om een luxueus hoogpolig tapijt voor een gezellige woonkamer of een stevig tapijt met een strakke uitstraling voor een drukke kantoorruimte, Jabo heeft voor elk wat wils. Hun tapijten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins, waardoor klanten volop keuze hebben om hun ruimtes te personaliseren en te verfraaien. Met aandacht voor zowel esthetiek als functionaliteit biedt Jabo tapijten die zowel stijlvol als praktisch zijn, en die een waardevolle toevoeging vormen aan elk interieur.

 

 

Mogen we iets voor je doen?

Waar kunnen we je bij helpen?
voor het maken van een afspraak
ik kan wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van mijn woning
voor het maken van een offerte
ik heb een specifieke vraag:

Ik wil graag advies

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

middelharnis@bergenberg.nl

Verstuur een bericht