Merken Jab | Berg&Berg

Jab

Berg&Berg in Middelharnis is de erkende interieuradviseur voor Jab gordijnstoffen voor jouw regio. Wij bieden dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Jab, maar hebben ook gediplomeerde stylisten én vakkundige stoffeerders in huis die je helpen bij het realiseren van de beste deal als je op zoek bent naar gordijnen. Kies je voor Jab, dan kies je voor vrijheid en sfeer in huis. Wij nemen jouw bewuste keuze voor Jab graag serieus. Woon je in de regio Middelharnis, Sommelsdijk en Dirksland. Kom naar Berg&Berg in Middelharnis voor een bezoek aan onze woonwinkel of maak een afspraak, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden. 

 

Visionair design bij Jab

JAB ANSTOETZ is een vooraanstaand bedrijf dat bekend staat om zijn uitmuntende gordijnstoffen van topkwaliteit en visionair design. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot decennia, heeft JAB ANSTOETZ zich gevestigd als een prominente speler in de wereld van interieurtextiel.

 

 

Het bedrijf biedt een uitgebreid assortiment gordijnstoffen die gekenmerkt worden door hun verfijnde ontwerpen en hoogwaardige materialen. Of het nu gaat om klassieke elegantie, moderne chic of landelijke charme, de collecties van JAB ANSTOETZ omvatten een scala aan stijlen en dessins die aansluiten bij diverse interieurvoorkeuren.

Wat JAB ANSTOETZ onderscheidt, is niet alleen de esthetische aantrekkingskracht van hun gordijnstoffen, maar ook hun toewijding aan vakmanschap en innovatie. Elk stuk stof wordt met zorg ontworpen en vervaardigd met oog voor detail, wat resulteert in gordijnen van uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid.

 

 

Naast gordijnstoffen biedt JAB ANSTOETZ ook een scala aan andere interieurtextielproducten, waaronder meubelstoffen, tapijten, en zonwering. Hierdoor kunnen klanten hun hele interieurinrichting coördineren en een samenhangende stijl creëren in elke ruimte van hun huis of kantoor.

Met een sterke focus op design, kwaliteit en klanttevredenheid blijft JAB ANSTOETZ een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige gordijnstoffen en interieurtextiel van topklasse.

Voor klanten wereldwijd staat de naam JAB ANSTOETZ synoniem voor visionair design en hoogwaardige textielcreaties die telkens weer de nieuwste trends zetten.Het assortiment zorgvuldig gecoördineerd meubeltextiel omvat niet alleen een uitgebreid scala aan prachtige decoratie- en meubelstoffen, maar ook rolgordijnen, plisségordijnen en panelen voor comfortabele zonwering.

Als elegante aanvulling op het textielassortiment bieden ze ook vaste tapijten, designvloeren en vloerkleden van de hoogste kwaliteit aan.

 

 

 

Mogen we iets voor je doen?

Waar kunnen we je bij helpen?
voor het maken van een afspraak
ik kan wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van mijn woning
voor het maken van een offerte
ik heb een specifieke vraag:

Ik wil graag advies

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

middelharnis@bergenberg.nl

Verstuur een bericht